Verbinden

De filosofie achter verbinden is te vinden in het Latijn, want Ligare is het Latijnse woord voor verbinden. 

U als kerkenraadslid, gemeentelid, koster houdt zich bezig met geloof. En u hebt al genoeg aan uw hoofd om de gemeente gaande te houden. Maar wist u dat Ligare u veel werk uit handen kan nemen? Geen gedoe meer met agenda’s, liturgieën, vergaderstukken, foto’s, gemeenteblad, nieuws, wie is wie en wie doet wat en de wirwar van documenten. En wat dacht u van het delen van informatie? Met deze mogelijkheid plaatst of Ligare of uw eigen webmaster informatie, wat daarna gelijk met andere gemeentes gedeeld kan worden. Dat scheelt een boel werk! Bovendien kunnen bijvoorbeeld werkgroepen, kringen en gemeentes eenvoudig en snel met elkaar vergaderen en informatie uitwisselen zonder daarvoor op reis te moeten.

Wist u dat een goede website een poort naar uw leden kan zijn, maar ook vooral voor belangstellenden? Wist u dat een juist telefoonnummer en een werkend e-mailadres het verschil kan maken tussen gevonden worden en verdwijnen in de internetmist?

Ligare kan u veel werk uit handen nemen door u een totaalpakket van producten aan te bieden. Producten die het leven in uw kerk een stuk aangenamer maken.

Producten die u verbinden met de mensen in uw gemeente en om u heen.

Producten waarmee mensen u vinden. Mensen die uw gemeente zullen waarderen, waarbij de eerste aanblik op uw website boekdelen zal spreken!

Ligare is een nieuwe kijk op verbinden van mens tot mens, van website naar website, waarbij wij met uw gemeentelijk verleden in onze ziel, naar uw toekomst kijken.

Verbinden gericht op luisteren en dialoog en dat scheelt!

Dit is wat Ligare u biedt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com