Wie zijn wij?

Ligare is een jong bedrijf dat weboplossingen wil bieden die
  • mensen verbindt
  • gebruiksvriendelijk zijn
  • betaalbaar zijn
  • en bij u passen

Branches

Ligare is vooral actief binnen de branche spiritualiteit. Door onze ervaring kunnen we niet alleen een website maken maar deze zo inrichten dat deze aansluit bij wat er in uw gemeente speelt of bij uw werk. Ligare streeft naar een totaaloplossing voor u of uw groep.  

Onderzoek en ontwikkeling

Ligare ontwikkelt de meeste door haar aangeboden weboplossing zelf. Wij zijn daardoor in staat in te spelen op uw wensen of veranderingen in de markt. Voor de ontwikkeling van de weboplossingen heeft Ligare per applicatie een klankbordgroep van gebruikers. Ideeen worden aangedragen door deze klankbordgroep of door Ligare overlegd met de klankbordgroep. Door deze samenwerking is het mogelijk om eens per twee weken onze applicaties te verbeteren en te vernieuwen.

Onze achtergrond

Ligare wordt gerund door een enthousiaste medewerker Hans ter Haar-Koster, ondersteund door even enthousiaste scholieren. Hans is jaren gebruikersadviseur binnen de ICT, projectleider en functioneel applicatiebeheerder geweest. Binnen Ligare is Hans de ontwikkelaar van de diverse Ligare weboplossingen en daarom via de Helpdesk ook het eerste aanspreekpunt voor vragen of functioneel of technisch gebied. Als u wilt dat Ligare uw weboplossing uw weboplossing maakt, inricht en zorgt dat het optimaal werkt binnen uw gemeente, is Hans het aanspreekpunt vanuit Ligare. Hans heeft ruime ervaring als webmaster van een kerkelijke site, kerkenraadslid en andere bestuursfuncties.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com